Έχετε φυσικό κατάστημα για να παραλάβω απο εκεί την παραγγελία μου;

Όχι. Στην παρούσα φάση λειτουργούμε μόνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα.

Μπορώ να κάνω παραγγελία χωρίς να κάνω εγγραφή;

Βεβαίως. Μπορείτε να προχωρήσετε σε αγορά των προϊόντων μας χωρίς να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά σαν απλός επισκέπτης.

Υπάρχει ελάχιστο όριο παραγγελίας;

Η ελάχιστη παραγγελία είναι τα 10ευρώ.

Πώς μπορώ να επιστρέψω ή να αλλάξω ένα προϊόν;

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους με επιστροφή στη διεύθυνση του αποστολέα. Οι επιστροφές γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος και στείλτε μας email στο info@xortareas.gr,  που να εξηγείτε τους λόγους επιστροφής.

Απαραίτητη προϋπόθεση, έτσι ώστε να γίνει η επιστροφή των προϊόντων, είναι να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους. Κάθε προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Δείτε αναλυτικά τους όρους επιστροφής

Πώς μπορώ να πληρώσω;
  • Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας
  • Με τραπεζική μεταφορά κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας σε λογαριασμό που διατηρούμε στην Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς, Revolut
  • Με IRIS Payments
Κάνετε αποστολές στην Κύπρο;

Λυπούμαστε, λόγω των αυστηρών νόμων ως προς τα κανναβινοειδή στην Κύπρο δεν κάνουμε αποστολές.

Σίγουρα θα ήταν όμορφο ένα ταξίδι στην Ελλάδα που θα μπορούσαμε να σας εξυπηρετήσουμε και στο ξενοδοχείο σας! ❤

Είμαι κάτω των 18 ετών μπορώ να παραγγείλω;

Απλά, μην το κάνετε! Θα ταυτοποιηθεί η ηλικία σας κατά την παράδοση. Δείχνουμε μηδενική ανοχή στην χρήση καπνικών και κανναβινοειδών από ανήλικους! Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως ο παραλήπτης είναι ανήλικος το δέμα θα επιστραφεί στο κατάστημα. Στην συνέχεια θα χρεωθεί απο το κατάστημα το ποσό των 12€ για τα μεταφορικά έξοδα αποστολής & επιστροφής, όπως επίσης των υλικών συσκευασίας.

Πως μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου ή να την αλλάξω;

Για να ακυρώσετε ή για να αλλάξετε κάτι στην παραγγελία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στείλτε email στο info@xortareas.gr

Σημαντικό είναι να βρίσκεται η παραγγελία ακόμα σε κατάσταση επεξεργασίας και να μην έχει χαρακτηριστεί ως ολοκληρωμένη. Αν η παραγγελία έχει αποσταλεί από μας τότε δεν είναι δυνατή η ακύρωση της.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής λόγω υπαιτιότητας του καταναλωτή, τα μεταφορικά έξοδα αποστολής αλλά και επιστροφής επιβαρύνουν τον ίδιο τον καταναλωτή και θα τα επιβαρυνθεί κατά την επιστροφή χρημάτων. Δείτε αναλυτικά την πολιτική επιστροφών. Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής σε δέμα με αντικαταβολή, ο καταναλωτής αποκλείεται μόνιμα από κάθε μελλοντική πώληση με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και οφείλει να προπληρώνει μέσω τραπεζικής μεταφοράς.