Αρχική » Κατάστημα » Σπόροι Κάνναβης » Fast Buds – Gorilla Zkittlez Auto

Fast Buds – Gorilla Zkittlez Auto

Original price was: 37,00 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 29,60 €.

 Όλοι οι σπόροι κάνναβης πωλούνται για σουβενίρ και τη διαφύλαξη του είδους. Η καλλιέργεια της κάνναβης απαγορεύεται αυστηρά στην Ελλάδα. Οι περιγραφές των προϊόντων είναι των κατασκευαστών.

  • 29.845% συνολικών κανναβινοειδών. Μέχρι 27,666% περιεκτικότητα σε THC για υπέροχο ξεκίνημα ημέρας, το τέλειο “φάρμακο” για όλη την ημέρα.
  • Υψηλές αποδόσεις παραγωγής. Με απόδοση μέχρι 650gr/m2, είναι ένα από τα πιο αποδοτικά autofowers!
  • Τρομερά γρήγορη συγκομιδή. Premium ποιότητας ρητίνες και άνθη σε μόλις 63 ημέρες!
  • Το καλύτερο και από τους δύο κόσμους. Όταν η γενετική της παλιάς και της νέας σχολής συγκρούονται για καλό.
  • Βραβευμένη γενετική. Ένας από τους απόλυτους πρωταθλητές μας που κέρδισε πολλαπλούς διαγωνισμούς από την πρώτη του χρονιά.
Βάρος 0,006 kg
Brand

FastBuds

Τύπος άνθισης

Συσκευασία

3 Σπόροι

Διαθεσιμότητα

Άμεσα διαθέσιμο

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: FB-LEMCHE-AUTO-FEM-1-1-1-1-1-1 Κατηγορίες: , ,
Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι, χάρη στις συνεχείς προσπάθειές μας και τη συνεχή διαδικασία εξελικτικής αναπαραγωγής, το Gorilla Zkittlez Auto κατόπιν πρόσφατων εργαστηριακών δοκιμών βρέθηκε ότι περιέχει ένα εκπληκτικό 29,845% συνολικών κανναβινοειδών. Μάλιστα, το συγκεκριμένο στέλεχος κάνναβης που αναπτύξαμε αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Dabadoo Brasil 2022. Αυτό το στέλεχος κέρδισε την 1η θέση σε έναν διαγωνισμό όπου μόνο τα πιο ισχυρά προφίλ τερπενίων θα μπορούσαν να κερδίσουν, κάτι που πιστοποιείται από τα τελευταία εργαστηριακά αποτελέσματα. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά και πιο νόστιμα autoflowers κάνναβης που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή στην αγορά. Η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν autoflower στελέχη κάνναβης που να ξεχωρίζουν με την πλούσια γεύση, τις ισχυρές επιδράσεις, τις υψηλές αποδόσεις παραγωγής, αλλά και την premium ποιότητα της ρητίνης. Όσοι ψάχνουν για μια ισχυρή και μακροχρόνια εμπειρία θα περάσουν υπέροχα με το Gorilla Zkittlez Auto. Αυτό το υβρίδιο κάνναβης συνδυάζει γεύσεις παλιάς σχολής με μια σύγχρονη φρουτώδη στροφή. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό προφίλ τερπενίων που προάγει μια σειρά από διαφορετικές επιδράσεις. Ξεκινάει με ένα δυνατό και ανυψωτικό high που ενισχύει τη δημιουργικότητα πριν οδηγήσει σε μεγάλης χρονικής διάρκειας σωματική μαστούρα που θα σε “πετρώσει” στον καναπέ. Με έως και 27,666% THC, αυτό το υβρίδιο κάνναβης με κυριαρχία Indica παράγει πολύ ρητινώδη μπουμπούκια, αποδίδοντας έως και 650 gr/m2 σε μόλις 65 ημέρες. Είναι μια κορυφαία επιλογή για τους εκχυλίστες και τους παραγωγούς χασίς που αναζητούν τα πιο ισχυρά στελέχη κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας στην παραγωγή τριχιδίων.

Περιγραφή άνθους

Απολύτως εκπληκτικά μπουμπούκια. Τα μπουμπούκια του Gorilla Zkittlez Auto παράγουν όμορφες σκουροπράσινες μοβ αποχρώσεις με μακριές και λεπτές πορτοκαλί τρίχες και τόση ρητίνη που τα κάνει κατάλευκα και γυαλιστερά όταν πλησιάζει η ώρα της συγκομιδής. Τα τεράστια μπουμπούκια φτάνουν σε μέγεθος μπαλάκι του τένις. Αναδύουν μια έντονη γήινη μυρωδιά με αποχρώσεις λεμονιού και φλούδας πορτοκαλιού που μοιάζουν με γλυκόξινες καραμέλες χόρτου. Η εμπειρία “απογειώνεται” ακόμα περισσότερο καθώς τα ανοίγεις.

Επήρεια καπνίσματος

Αυτή η ποικιλία προσφέρει μια ισχυρή επήρεια που μπορεί να εισχωρήσει κρυφά στο βάθος του εγκεφάλου σου. Καθώς θα αναπτύσσεται αργά, θα άρχισεις να “πετάς” ψηλά σε μια σούπερ ευφορική εμπειρία, πριν καλά καλά το καταλάβεις. Η επήρεια του Gorilla Zkittlez Auto ξεκινάει ως μια ωραία χαλάρωση με μια ισχυρή αίσθηση καθαρής ευτυχίας που ενισχύει τη δημιουργικότητα και θα σε κάνει να χαμογελάς για τα πάντα. Το ισχυρό high στο κεφάλι σταδιακά εξασθενεί και δίνει τη θέση του σε μια μακράς διάρκειας μυοχαλαρωτική επίδραση που λειτουργεί εξαιρετικά για τη θεραπεία συμπτωμάτων αϋπνίας και μυϊκών πόνων, για παράδειγμα, ενώ παράλληλα μπορεί να ενισχύσει τα κίνητρά σου ώστε να ανταπεξέλθεις πιο ήρεμα στις προκλήσεις μιας πολυάσχολης ημέρας. Είναι ένα auto στέλεχος που μπορεί να ικανοποιήσει γενικά τους πάντες.

Εμφάνιση φυτού

Το Gorilla Zkittlez Auto μπορεί να φτάσει σε ύψος μέχρι τα 150 εκατοστά και αναπτύσσει μια όμορφη δομή με εμφανή κυριαρχία της Indica, η οποία είναι εύκολο να φανεί στις ισχυρές διακλαδώσεις, τα πλατιά φύλλα βεντάλια και τη συνολική γεροδεμένη δομή. Χάρη στην κορυφαία γενετική, αυτή η ποικιλία αναπτύσσει πολλές θέσεις ανθοφορίας τέλεια τοποθετημένες σε όλα τα κλαδιά που καταλήγουν με λίγα φύλλα ζάχαρης (sugar leaves), τα οποία ξεχωρίζουν με ένα υπέροχο πράσινο, σχεδόν σκούρο μοβ, χρώμα. Με εκτιμώμενη απόδοση (yield) έως και 650gr/m2 σε λιγότερο από 65 ημέρες, είναι η ιδανική ποικιλία για καλλιεργητές που αναζητούν τα ταχύτερα και υψηλότερης απόδοσης autoflowers της αγοράς.

Tips καλλιέργειας

 

Ένας παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την καλλιέργεια του Gorilla Zkittlez, είναι η τάση που δείχνουν τα συγκεκριμένα δενδρύλλια κάνναβης αυτόματης ανθοφορίας να τεντώνονται και να ευδοκιμούν κατά τις πρώτες εβδομάδες της φάσης της ανθοφορίας. Για την αποφυγή προβλημάτων στο μέλλον, θα πρέπει να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα στη ρύθμιση του χώρου καλλιέργειας ώστε να μπορεί να δεχθεί μια μεγάλη αύξηση της ανάπτυξης, κυρίως κατακόρυφα. Αν καλλιεργείς πολλαπλά στελέχη στο ίδιο μέρος, κανένα πρόβλημα! Ωστόσο, είναι σκόπιμο να παρακολουθείς προσεκτικά το Gorilla Zkittlez Auto και να δέσεις πίσω τα μεγαλύτερα κλαδιά ώστε τα μικρότερα φυτά να μπορούν να ευημερούν εξίσου χωρίς να επισκιάζονται.

Εκτός από την απόσταση, είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε μια υγιή ροή αέρα και να παρακολουθούμε τα επίπεδα υγρασίας. Όταν η υγρασία είναι υψηλή, είναι σημαντικό να υπάρχει ένας ισχυρός ανεμιστήρας εξαερισμού που να μπορεί να παρέχει επαρκή κυκλοφορία αέρα μεταξύ των μπουμπούκιων, εμποδίζοντας την εμφάνιση μούχλας, εντόμων ή άλλων επιβλαβών παθογόνων. Τέλος, είναι πρωταρχικής σημασίας να τονίσουμε τα οφέλη της συνεχούς διατήρησης της ορθής σίτισης και του ορθού ποτίσματος – καθώς και των επιπέδων pH του εδάφους. Η υπερβολική ή η ανεπαρκής σίτιση του φυτού μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια και να προκαλέσει προβλήματα, όπως το “κάψιμο” από θρεπτικά συστατικά ή η καθυστέρηση της ανάπτυξης. Διατηρώντας μια ευτυχισμένη ισορροπία θα επιτρέψει στα δενδρύλλια να απορροφήσουν αυτές τις θρεπτικές ουσίες αποτελεσματικά!! Η προσαρμογή του χρονοδιαγράμματος σίτισης και ποτίσματος στα μέτρα των ιδιαίτερων αναγκών του Gorilla Zkittlez θα σου εξασφαλίσει τελικά εκπληκτικές συγκομιδές.

Γεύση

 

Το Gorilla Zkittlez Auto προσφέρει ένα σύνθετο μείγμα κλασικών και μοντέρνων τερπενίων. Αυτή η ποικιλία αναδεικνύει ένα πικάντικο και ξυλώδες υπόβαθρο που επικαλύπτεται κάτω από τις έντονες γλυκόπικρες γεύσεις. Κατά την εισπνοή, μπορείς να περιμένεις old-school γευστικές αποχρώσεις, οι οποίες όμως αναμειγνύονται με ένα αναζωογονητικό φρουτώδες υπόβαθρο, το οποίο γευστικά κυμαίνεται από γλυκό πορτοκάλι έως ξινό λεμόνι. Κατά την εκπνοή, η φρουτώδης γεύση απελευθερώνει την πλήρη δύναμή της, αφήνοντας πίσω την old-school γευστική εμπειρία, ενώ, παράλληλα, εξιτάρει τους γευστικούς κάλυκες με τη συγκλονιστική γεύση καραμέλας με τροπικά φρούτα.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Οι σπόροι FastBuds είναι το αποτέλεσμα χρόνιας σκληρής δουλειάς και έντονης συνεργασίας με μερικούς από τους καλύτερους καλλιεργητές των Η.Π.Α. Αυτή η εξαιρετική τράπεζα σπόρων ξεκίνησε με έναν στόχο, να παρουσιάσει, να αναπτύξει και να διατηρήσει τη γενετική του αυτοάνθους. Ιδιαίτερα αυτοάνθιση γενετική που δημιουργήθηκε στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια. Ιδρύθηκε το 2010, η Fast Buds ξεκίνησε με έναν πρωταρχικό στόχο: Να παρουσιάσει στους ανθρώπους την πιο μοντέρνα, μοντέρνα και ανώτερη γενετική Autoflowering που έχει να προσφέρει η Καλιφόρνια και να τους παρουσιάσει στους καλλιεργητές σε όλο τον πλανήτη. Και, ενώ το FastBuds είναι τώρα μια παγκόσμια τράπεζα σπόρων, εξακολουθούν να διασφαλίζουν ότι το DNA τους από την Καλιφόρνια είναι παρόν σε όλα τα στελέχη autoflower τους Το FastBuds πήρε το Candian Ruderalis και το τροποποίησε γενετικά προς κάθε κατεύθυνση για να επιτύχει στελέχη με εξαιρετικά προφίλ τερπενίου, υψηλή THC και φυτά κάνναβης υψηλής απόδοσης. Όλος αυτός ο πειραματισμός έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική επιλογή στελεχών autoflower που είναι εξίσου συναρπαστικό για την ανάπτυξη όσο και για το κάπνισμα.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Όλες οι αποστολές γίνονται σε διακριτική συσκευασία (δεν φαίνεται το περιεχόμενο και δεν διαφημίζεται ο αποστολέας).

Χρόνος παράδοσης

  • 1-3 ημέρες εντός Ελλάδας
  • 5-10 ημέρες εντός Ευρώπης

 

Κόστος μεταφορικών

  • 3€ εντός Ελλάδας
  • 17€ εντός Ευρώπης

 

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ

- Όλες οι συναλλαγές γίνονται κάτω από την επωνυμία της εταιρείας μας. Δεν θα εμφανίζεται στις κινήσεις της κάρτας σας ή του PayPal ο Xortareas.gr ή οτιδήποτε σχετικό!

- Όλες οι αποστολές γίνονται σε διακριτική συσκευασία (δεν φαίνεται το περιεχόμενο και δεν διαφημίζεται ο αποστολέας).

RELATED PRODUCTS