Αρχική » Κατάστημα » Σπόροι Κάνναβης » Dutch Passion » Dutch Passion – Cinderella Jack Auto Feminised Seeds

Dutch Passion – Cinderella Jack Auto Feminised Seeds

39,95 

  • Πρόκειται για μια αυτοφυή ποικιλία με εξαιρετικά υψηλό ποσοστό THC, τόσο ισχυρή ακόμα και απο αρκετά φυτά φωτοπεριόδου
  • Διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό προφίλ γεύσης και έντονο υψηλό.
  • Μια όμορφη βραβευμένη αυτοφυή ποικιλία με υψηλή απόδοση.
  • Εύκολη στην καλλιέργεια και έτοιμη για συγκομιδή σε 10 έως 11 εβδομάδες.
  • Η Auto Cinderella Jack, μια νικήτρια ποικιλίας με κορυφαία ποιότητα, κέρδισε τη 2η θέση στο Copa Esmeralda στην Κολομβία το 2018.
Βάρος 0,006 kg
Brand

Dutch Passion

Τύπος άνθισης

Συσκευασία

3 Σπόροι

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: DP-THCV-1 Κατηγορία:

Τα άνθη της Auto Cinderella Jack είναι πραγματική ανταμοιβή για τον γνώστη. Αυτή η ποικιλία της Dutch Passion έχει ένα πολύ ισχυρό προφίλ τερπενίων με έντονο άρωμα πεύκου, πικάντικο και φρουτώδες. Μια μίξη από πεύκο και βότανα είναι η κυρίαρχη μυρωδιά.

Πολλοί φαινότυποι έχουν επίσης φρουτώδη και φρέσκο χαρακτήρα, προσφέροντας θετική επιρροή στη μυρωδιά και τη γεύση. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τέσσερα πιο κυρίαρχα τερπένια είναι τα εξής: α-πινοένιο (πεύκο), β-Μυρσένιο (ανθικό, γήινο, φρουτώδες), β-καρυοφυλλένιο (πικάντικο και ξυλώδες) και λιμονένιο (εσπεριδοειδές, φρέσκο και φρουτώδες).

Ο συνδυασμός αυτών των τερπενίων και του ισχυρού προφίλ κανναβινοειδών προσφέρει ένα υπέροχα γευστικό υψηλό που διαρκεί πολύ.

Τα άνθη της Auto Cinderella Jack είναι συμπαγή και γεμάτα τριχώματα. Παράγει συμπαγή φυτά και άνθη. Είναι μεσαίου μεγέθους φυτά που σε ορισμένες περιπτώσεις αναπτύσσονται σε δομή παρόμοια με χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αυτά τα φυτά είναι γεμάτα από πάνω μέχρι κάτω με όμορφα πυκνά άνθη που αστράφτουν από τους κρυστάλλους. Λόγω της συμπαγούς φύσης, τα άνθη είναι επίσης εύκολα και γρήγορα στην κοπή και το κλάδεμα.

Η Auto Cinderella Jack της Dutch Passion: η αυτοφυή ποικιλία με το υψηλότερο ποσοστό THC. Είναι η πιο ισχυρή αυτοφυή ποικιλία στη συλλογή μας και η πιο ισχυρή αυτοφυή ποικιλία στον κόσμο μέχρι σήμερα! Με ποσοστό THC σχεδόν 26%, επαληθευμένο από δύο ανεξάρτητα εργαστήρια (με τη μέθοδο HPLC), δεν χρειάζεται να πούμε ότι αυτοί οι σπόροι κάνναβης θα προσφέρουν ένα πολύ ισχυρό υψηλό.

Τα άνθη είναι υπέρλευκα και γεμάτα τριχώματα, τα οποία με τη σειρά τους είναι γεμάτα THC. Εκτός από το υψηλό ποσοστό THC, αυτή η ποικιλία διαθέτει επίσης ένα πολύ ισχυρό προφίλ τερπενίων. Αυτή η αυτοφυή ποικιλία εγγυάται ένα μοναδικά ισχυρό υψηλό με υπέροχο άρωμα και γεύση.

(Cinderella 99 x Jack Herer) X Magnum Genetics. Αυτό το πρότζεκτ ξεκίνησε αρχικά με μια διασταύρωση της Cinderella 99 και της Jack Herer. Οι αυτοφυείς γενετικές γραμμές χρησιμοποιήθηκαν από τη γραμμή “Magnum”, η οποία εγγυάται πάνω από τον μέσο όρο αποδόσεων. Με επίπεδα THC που ξεπερνούν σταθερά το 20%, αυτή είναι μία από τις πιο ισχυρές αυτοφυείς ποικιλίες κάνναβης που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Η Auto Cinderella Jack είναι το αποτέλεσμα πολλών γενεών επιλεκτικής αναπαραγωγής επικεντρωμένης κυρίως σε ένα χαρακτηριστικό, το ποσοστό THC. Εφαρμόζοντας προσεκτικές τεχνικές αναπαραγωγής (μόνο δυνατές με έναν έμπειρο καλλιεργητή), αυτή η ποικιλία έχει γίνει τόσο ισχυρή που ξεχώρισε από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Οι γενετικές καταβολές αυτών των υβριδικών σπόρων κάνναβης Auto Cinderella Jack είναι γνωστές για τη δύναμή τους, την πλήρη γεύση και τις εξαιρετικές αποδόσεις. Τόσο η Cinderella 99 όσο και η Jack Herer είναι δύο πολύ ισχυρές ποικιλίες κάνναβης με εξαιρετική φήμη. Η διασταύρωση αυτών, και στη συνέχεια η αναπαραγωγή αυτής της διασταύρωσης με τη γραμμή αυτοφυούς Magnum από τους Buddha Seeds, έχει δημιουργήσει μια πραγματικά επική ποικιλία αυτοφυών σπόρων κάνναβης.

Αυτοί οι κλασικοί σπόροι κάνναβης είναι εύκολοι στην καλλιέργεια. Οι περισσότερες από τις φυτά θα έχουν μέσο ύψος. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικές εξαιρέσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγαλύτερου φαινοτύπου κυρίαρχου Sativa, ο οποίος είναι λίγο λιγότερο συμπαγής αλλά αποδίδει πολύ περισσότερο. Επιπλέον, υπάρχουν και ειδικοί φαινότυποι τύπου “χριστουγεννιάτικο δέντρο”.

Αν και μερικά από αυτά τα φυτά παραμένουν λίγο μικρότερα, είναι φανταστικά φυτά για καλλιέργεια. Ισχυρά, συμπαγή και γεμάτα από πάνω μέχρι κάτω με συμπαγή κολλώδη άνθη με καλή αναλογία άνθους προς φύλλο.

Η Auto Cinderella Jack μπορεί να καλλιεργηθεί σε εσωτερικούς, εξωτερικούς χώρους ή σε θερμοκήπια. Στην πραγματικότητα, τα καταφέρνει καλά παντού, είτε κάτω από LED, HPS ή CMH (κεραμικές μεταλλικές αλογονούχες) λάμπες είτε σε μικροκαλλιέργεια με λαμπτήρες φθορισμού εξοικονόμησης ενέργειας TL/TCL.

Σε κάθε σύστημα καλλιέργειας είναι δυνατό να επιτευχθούν κορυφαίας ποιότητας άνθη και αποτελέσματα με αυτή την υψηλής απόδοσης ποικιλία αυτοφυών σπόρων.

Αποδίδει επίσης καλά σε εξωτερικούς χώρους και θερμοκήπια. Είναι δυνατή η καλλιέργεια της σε όλα τα κλίματα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υψηλή υγρασία.

Λόγω των συμπαγών ανθέων, σε μερικούς φαινότυπους είναι σημαντικό να διατηρείται η σχετική υγρασία (%RH) όσο το δυνατόν πιο χαμηλή κατά την ανθοφορία. Συνήθως αναπτύσσεται σε φυτό ύψους περίπου 0.75-1 μέτρο, με λίγες εξαιρέσεις.

Οι γενετικές καταβολές που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια της Auto Cinderella Jack εγγυώνται τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Μια εξαιρετικά ισχυρή και γευστική αυτοφυή ποικιλία που, εκτός από το πολύ δυνατό υψηλό, διαθέτει και ένα υπέροχα φρέσκο και φρουτώδες, πευκώδες άρωμα και γεύση.
  • Ένα εύκολο στην καλλιέργεια φυτό που αποδίδει καλά τόσο στα χέρια ενός αρχάριου όσο και ενός έμπειρου καλλιεργητή.
  • Συμπαγή φυτά μεσαίου ύψους με ισχυρά κλαδιά και πλήρη συμπλέγματα ανθέων. Λόγω των συμπαγών ανθέων, αυτή η ποικιλία αυτοφυών σπόρων είναι επίσης εύκολη στη συγκομιδή.

Η Auto Cinderella Jack είναι ο τέλειος αυτοφυής σπόρος για καλλιεργητές που αναζητούν την υψηλότερη δυνατή ποιότητα σε μια ποικιλία κάνναβης. Τα αποξηραμένα άνθη αυτής της ποικιλίας δεν συνιστώνται για αρχάριους καπνιστές λόγω του εξαιρετικά υψηλού ποσοστού THC.

Επιδράσεις της Auto Cinderella Jack

Η Auto Cinderella Jack προσφέρει στον χρήστη ένα εξαιρετικά δυνατό υψηλό, το οποίο περιγράφεται καλύτερα ως ένας συνδυασμός ενός ενεργητικού “ανεβάσματος” σε συνδυασμό με ένα ισχυρό “σώμα”. Κάποιοι φαινότυποι κλίνουν λίγο περισσότερο προς την πλευρά της Indica (σώμα), ενώ άλλοι λίγο περισσότερο προς την πλευρά της Sativa (ανέβασμα). Οι πελάτες περιγράφουν αυτό το υβριδικό υψηλό ως ένα πολύ ευχάριστο υψηλό που δίνει μια καλή γροθιά και μπορεί να διαρκέσει για αρκετή ώρα.

Χρόνος ανθοφορίας της Auto Cinderella Jack

Αυτοί οι σπόροι μαριχουάνας μεγαλώνουν από σπόρο μέχρι τη συγκομιδή σε περίπου 10 έως 11 εβδομάδες. Σε γενικές γραμμές, συνιστούμε να καλλιεργείται αυτή η ποικιλία σε εσωτερικούς χώρους με ένα πρόγραμμα φωτισμού 20/4 (20 ώρες φως και 4 ώρες σκοτάδι). Αυτή η σύντομη περίοδος σκοταδιού 4 ωρών διασφαλίζει ότι το φυτό έχει χρόνο να ξεκουραστεί από τη φωτοσύνθεση και να ανακάμψει, έτοιμο για την επόμενη μέρα.

Σε εσωτερικούς χώρους, είναι καλύτερο να καλλιεργείται σε SOG setup, ενώ η καλλιέργεια SCROG είναι δυνατή για πολύ έμπειρους καλλιεργητές, αλλά δεν συνιστάται για αυτή την ποικιλία. Λόγω της πιο συμπαγούς φύσης του φυτού, δεν είναι τόσο κατάλληλο φυτό για scrogging ή για κάμψη, ‘cropping’ ή ‘super-cropping’. Αυτά τα φυτά τα καταφέρνουν επίσης καλά όταν καλλιεργούνται φυσικά, για παράδειγμα με λίγο λιγότερα φυτά ανά m2 σε μεγαλύτερες γλάστρες. Βεβαιωθείτε ότι τα φυτά τοποθετούνται στη γλάστρα από την αρχή, ή αμέσως μετά την έκφυση.

Σε εξωτερικούς χώρους και θερμοκήπια, μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος για να ωριμάσει πλήρως. Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες συνθήκες μπορεί να χρειαστεί 12 έως 13 εβδομάδες.

Σε μέτρια κλίματα είναι δυνατή η παραγωγή τουλάχιστον 2 συγκομιδών ανά σεζόν, σε ξηρά, ζεστά κλίματα (Μεσόγειος) είναι ακόμα δυνατή η ολοκλήρωση 3 συγκομιδών ανά εξωτερική σεζόν με τον σωστό προγραμματισμό.

Για καλύτερα αποτελέσματα σε εξωτερικούς χώρους, ειδικά στα πιο βόρεια/νότια πιο ψυχρά και υγρά κλίματα, συνιστούμε την προ-καλλιέργεια των φυτών σε εσωτερικούς χώρους για 1-2.5 εβδομάδες υπό πρόγραμμα φωτισμού 20/4. Προτιμητέα σε γλάστρα περίπου 0.5L-1L. Αυτό διασφαλίζει ότι τα φυτά θα βγουν έξω με ένα σφριγηλό ριζικό σύστημα και το πλεονέκτημα ενός ξεκινήματος. Αυτό συνήθως αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας και απόδοσης.

Αποδόσεις και συγκομιδή της Auto Cinderella Jack

Η Auto Cinderella Jack προσφέρει καλές αποδόσεις τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Σε εσωτερικούς χώρους, μπορεί εύκολα να αποδώσει μεταξύ 400-500 g/m2. Σε εξωτερικούς χώρους, αποδόσεις 100-150 γραμμαρίων ανά φυτό είναι αρκετά εύκολο να επιτευχθούν. Με καλή γλάστρα, οργανικό χώμα, θρεπτικά συστατικά και επαρκές (ηλιακό) φως, θα προσφέρει στον καλλιεργητή μεγάλο αριθμό συμπαγών ανθέων ανά φυτό.

Συμβουλές από τους ειδικούς μας:

Για καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να καλλιεργείται αυτή η ποικιλία σε εσωτερικούς χώρους υπό φώτα LED. Προτιμητέα χρησιμοποιώντας LED με ρυθμιζόμενο φάσμα.

Αυτό καθιστά δυνατή την εφαρμογή ‘Blue Light Treatment’ στο τέλος της καλλιέργειας (για βελτιστοποίηση του προφίλ τερπενίων), αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Μερικές φορές ένα φυτό μπορεί να πάρει 1-2 εβδομάδες περισσότερο από τον αναφερόμενο χρόνο ανθοφορίας, πάντα να προσπαθείτε να συγκομίσετε τα φυτά την κατάλληλη στιγμή ωριμότητας για την υψηλότερη ποιότητα και απόδοση. Αυτό μπορεί να διαφέρει ανά άτομο (και ανά φυτό) και γι’ αυτό συνιστούμε να παρακολουθείτε τα φυτά ατομικά με ένα μικροσκόπιο. Με βάση την ωριμότητα των τριχωμάτων, μπορεί να ληφθεί απόφαση αν θα συγκομιστεί ή όχι το φυτό.

Περισσότερες πληροφορίες για την Auto Cinderella Jack

Μία από τις πιο ισχυρές ποικιλίες αυτόματων ανθοφορίας που έχουμε δει ποτέ! Η Auto Cinderella Jack® είναι μια θηλυκή αυτοφυή ποικιλία που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τους Buddha Seeds, τους καινοτόμους καλλιεργητές αυτοφυών ποικιλιών από την Ισπανία. Οι αρχικές γενετικές γραμμές επιλέχθηκαν αποκλειστικά βάσει της περιεκτικότητας σε THC. Επαγγελματική ανάλυση στο εργαστήριο χρησιμοποιήθηκε σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης για να διασφαλιστεί ότι οι αρχικές γενετικές με υψηλά επίπεδα THC παρέμειναν σταθερές για πολλές γενιές και σε όλα τα ατομικά φυτά.

Αυτοί οι σπόροι κάνναβης αυτοφυών ποικιλιών είναι επίσης πολύ κατάλληλοι για εμπορική καλλιέργεια από αδειοδοτημένους παραγωγούς και καλλιεργητές που παρασκευάζουν συμπυκνώματα. Λόγω του υψηλού προφίλ κανναβινοειδών και τερπενίων, αυτή είναι η τέλεια ποικιλία για παραγωγούς Rosin, BHO, Glass, Shatter, Wax και άλλων συμπυκνωμάτων κάνναβης.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Η Dutch Passion είναι μια από τις παλαιότερες τράπεζες σπόρων κάνναβης στον κόσμο και μια από τις λίγες εναπομείνασες πρωτότυπες εταιρείες σπόρων. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ποικιλία από πρωτότυπες κλασικές ποικιλίες κάνναβης καθώς και μερικές από τις καλύτερες νέες ποικιλίες, πολλές από αυτές είναι διαθέσιμες σε κανονικούς καθώς και σε θηλυκούς σπόρους. Ξεκινήσαμε τη δουλειά μας τη δεκαετία του 1970 και ιδρύσαμε επίσημα ως τράπεζα σπόρων το 1987. Η επιτυχία μας έχει οικοδομηθεί σε 3 σημαντικές αρχές. Πρώτον, συλλέγουμε και εκτρέφουμε την καλύτερη γενετική κάνναβη για να επιτρέψουμε στον αυτάρκη καλλιεργητή κάνναβης την ευκαιρία να καλλιεργήσει την καλύτερη ποιότητα κάνναβης για τον εαυτό του. Δεύτερον, συνεχίζουμε να πρωτοστατούμε στην καινοτομία. Επινοήσαμε τους θηλυκοποιημένους σπόρους τη δεκαετία του 1990 και πιο πρόσφατα θέσαμε τα υψηλότερα πρότυπα με τους θηλυκοποιημένους σπόρους αυτόματης άνθησης. Η Dutch Passion δεν φοβήθηκε ποτέ να ανατρέψει τη συμβατική σκέψη για να προσφέρει καλύτερους σπόρους. Τρίτον, προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών. Παραμένουμε στην επιχείρηση για αρκετές δεκαετίες παρέχοντας σπόρους υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας και έχουμε εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με τους σπόρους μας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα διορθώσουμε τα πράγματα. Η συλλογή σπόρων μας δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή από σήμερα. Παραμένουμε ο προμηθευτής σπόρων πρώτης επιλογής σε πολλούς καλλιεργητές ψυχαγωγικής και ιατρικής κάνναβης λόγω της εστίασής μας στους ποιοτικούς σπόρους και την ασφαλή αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών μας.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Όλες οι αποστολές γίνονται σε διακριτική συσκευασία (δεν φαίνεται το περιεχόμενο και δεν διαφημίζεται ο αποστολέας).

Χρόνος παράδοσης

  • 1-3 ημέρες εντός Ελλάδας
  • 5-10 ημέρες εντός Ευρώπης

 

Κόστος μεταφορικών

  • 3€ εντός Ελλάδας
  • 17€ εντός Ευρώπης

 

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ

- Όλες οι συναλλαγές γίνονται κάτω από την επωνυμία της εταιρείας μας. Δεν θα εμφανίζεται στις κινήσεις της κάρτας σας ή του PayPal ο Xortareas.gr ή οτιδήποτε σχετικό!

- Όλες οι αποστολές γίνονται σε διακριτική συσκευασία (δεν φαίνεται το περιεχόμενο και δεν διαφημίζεται ο αποστολέας).

RELATED PRODUCTS