Dutch Passion – Auto Lemon Kix®

39,95 

  • Το Auto Lemon Kix είναι ένα σούπερ φρουτώδες, εξαιρετικά γλυκό αυτοάνθος
  • Είναι εύκολο να αναπτυχθεί και επομένως δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή
  • Με τους δύο ιδιαίτερους γονείς της, παρέχει μια πολύ ισχυρή υψηλή περιεκτικότητα σε THC
  • Είναι σε θέση να παράγει τις υψηλότερες ποιοτικές αποδόσεις XXL και μεγαλώνει από σπόρο σε συγκομιδή σε περίπου 12 εβδομάδες
Βάρος 0,006 kg
Brand

Dutch Passion

Τύπος άνθισης

Συσκευασία

3 Σπόροι

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: DP-THCV-1-1 Κατηγορία:

Γιατί να αγοράσω σπόρους Auto Lemon Kix θηλυκού autoflower; Το Auto Lemon Kix είναι ένα εξαιρετικά φρουτώδες και πολύ γλυκό autoflower. Είναι εύκολο να καλλιεργηθεί και δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Με τους δύο ειδικούς γονείς της, παρέχει μια πολύ ισχυρή THC-πλούσια εμπειρία. Είναι ικανή να παράγει κορυφαίας ποιότητας XXL αποδόσεις και μεγαλώνει από τον σπόρο μέχρι τη συγκομιδή σε περίπου 12 εβδομάδες.

Το Auto Lemon Kix έχει μια εξαιρετικά φρουτώδη και γλυκιά γεύση, και ένα από τα πιο σύνθετα και φρουτώδη προφίλ γεύσης στη συλλογή μας από autoflower σπόρους. Μπορείτε να μυρίσετε ένα γλυκό, φρουτώδες άρωμα που θυμίζει γνωστή μάρκα καραμελών από τις ΗΠΑ. Περιμένετε έναν πλούσιο, ελκυστικό φρουτώδη/σκάνκυ άρωμα, μια γεύση σαν εσπεριδοειδές και μια πολύ ισχυρή, μακράς διάρκειας ευφορική εμπειρία.

Το Auto Lemon Kix είναι γνωστό για το φρουτώδες άρωμά του και την πολύ ισχυρή THC-πλούσια εμπειρία. Είναι η κατάλληλη επιλογή αν ψάχνετε για το πιο φρουτώδες άρωμα σε ένα autoflower με υψηλή περιεκτικότητα σε THC. Οι σπόροι αυτοί, που κυριαρχούνται από Sativa, παρέχουν ένα σύνθετο άρωμα και γεύση που είναι απλά δύσκολο να συγκριθεί. Οι ανθοί είναι γεμάτοι με τερπένια – τις ενώσεις που παράγουν το βαθύ άρωμα και τις γευστικές γεύσεις στην κάνναβη. Επίσης, είναι φορτωμένοι με πλούσιους σε THC τριχώματα.

Είναι ένα πολύ ισχυρό autoflower που παράγει όμορφους ανοιχτόχρωμους πράσινους, λευκούς ανθούς με ένα παχύ, κολλώδες στρώμα ρητίνης που μυρίζει και γεύεται απίστευτα φρουτώδες. Μπορεί να περιγραφεί καλύτερα ως ένα γλυκό μείγμα τροπικών φρούτων και λεμονιού, πολύ διεισδυτικό και νόστιμο!

Το Auto Lemon Kix είναι εύκολο στην καλλιέργεια και παράγει μεσαία έως μεγάλα φυτά με υψηλή απόδοση. Από την εισαγωγή της, έχει γίνει όνομα οικίας μεταξύ των σοβαρών καλλιεργητών που αναζητούν τους πιο γευστικούς ανθούς. Χάρη στη προσεκτική διασταύρωση και επιλογή, είναι αρκετά εύκολο να καλλιεργηθεί.

Δεν χρειάζεται ειδικές τεχνικές καλλιέργειας ή διατροφικά προγράμματα για να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Η πλήρης οργανική διατροφή λειτουργεί καλύτερα. Έχετε υπόψη ότι μεγαλώνει και ανθίζει λίγο διαφορετικά από τις πιο τυπικές παραδοσιακές, συμπαγείς ποικιλίες Indica.

Αυτή η ολλανδική Passion auto έχει αποκτήσει πολύ καλή φήμη σε σύντομο χρονικό διάστημα και θεωρείται από πολλούς ως μια από τις καλύτερες ποικιλίες autoflower που διατίθενται αυτή τη στιγμή. Αν ψάχνετε για ένα εξαιρετικά φρουτώδες autoflower με υψηλή περιεκτικότητα σε THC και μια νόστιμη Sativa-κυριαρχημένη εμπειρία που διαρκεί για πολύ, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε αυτούς τους σπόρους κάνναβης τουλάχιστον μία φορά. Είναι πολύ πιθανό να μην θέλετε να καλλιεργήσετε τίποτα άλλο μετά από αυτό!

Το Auto Lemon Kix είναι ένα φυτό που φτάνει σε μεσαία έως μεγάλα ύψη υπό τις σωστές συνθήκες. Μεγαλώνει με τον παραδοσιακό τρόπο του autoflower της Dutch Passion, με μια μεγάλη κεντρική κύρια άνθηση και μακριά απλωμένα πλευρικά κλαδιά. Ορισμένα κλαδιά χρειάζονται υποστήριξη κατά τη φάση της ανθοφορίας για να υποστηρίξουν το βάρος των ανθών.

Τα γονίδια Sativa που κυριαρχούν διασφαλίζουν άφθονη ανάπτυξη και μια ελαφρώς μεγαλύτερη φάση ανθοφορίας. Χρειάζεται περίπου 12 εβδομάδες για να μεγαλώσει από τον σπόρο μέχρι τη συγκομιδή, που είναι λίγο περισσότερο χρόνο από τα γρηγορότερα autoflower σπόρους που κυριαρχούνται από Indica στη συλλογή μας.

Τα φύλλα της είναι πολύ πιο λεπτά και στενά από τα περισσότερα υβριδικά autoflower φυτά, και αυτό διασφαλίζει ότι μπορεί να παρέχει μεγάλες αποδόσεις τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Αυτή η δομή των φύλλων επιτρέπει στο φως να πέφτει και να διεισδύει σε όλο το φυτό σε έναν πλήρως γεμάτο εσωτερικό χώρο καλλιέργειας, κάνοντας τα ανθάκια πιο συμπαγή από την κορυφή μέχρι τον πυθμένα.

Τα γενετικά που χρησιμοποιήθηκαν για την ανάπτυξη του Auto Lemon Kix εγγυώνται τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους φυτά autoflower που κυριαρχούνται από Sativa και μπορούν να παρέχουν πολύ υψηλές αποδόσεις λόγω της γενετικής τους και της δομής ανάπτυξης.
  • Είναι μία από τις πιο γευστικές ποικιλίες κάνναβης με ένα σύνθετο προφίλ τερπενίων και υψηλή περιεκτικότητα σε THC.
  • Ένα εύκολο στην καλλιέργεια autoflower από τις ΗΠΑ που σας επιτρέπει να καλλιεργείτε ανθάκια της υψηλότερης δυνατής ποιότητας σε μόλις 12 εβδομάδες από τον σπόρο μέχρι τη συγκομιδή.

Το Auto Lemon Kix είναι ένας θησαυρός από τη συλλογή μας από σπόρους autoflower. Αυτό το υβρίδιο Las Vegas Lemon Skunk Autoflower θα σας προσφέρει το πιο φρουτώδες και ισχυρό autoflower που θα μπορούσατε να επιθυμήσετε.

Επιδράσεις του Auto Lemon Kix Αυτοί οι σπόροι autoflower που κυριαρχούνται από Sativa παρέχουν μια υπέροχη εμπειρία up-high που μπορεί να αισθάνεται τόσο ενεργητική όσο και δημιουργική. Οι πιο συμπαγείς φαινότυποι θα δώσουν μια πιο υβριδική εμπειρία, όπου ένας συνδυασμός μιας “υψηλής κεφαλής” και ενός “λιθαριού σώματος” θα επικρατήσει. Σε γενικές γραμμές, αυτή η ποικιλία είναι η τέλεια ποικιλία για κάπνισμα το πρωί/ημέρα ή κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Δεν είναι σίγουρα μια ποικιλία που θα σας καθίσει στον καναπέ, εκτός αν καπνίσετε πάρα πολύ. Λόγω του εξαιρετικού προφίλ γεύσης, μπορεί να είναι δύσκολο να αντισταθείτε στον πειρασμό αυτής της νόστιμης ποικιλίας.

Χρόνος ανθοφορίας του Auto Lemon Kix Το Auto Lemon Kix είναι ένα autoflower με έναν ελαφρώς μεγαλύτερο κύκλο από τον σπόρο μέχρι τη συγκομιδή από το μέσο όρο. Θα χρειαστούν περίπου 12 εβδομάδες για να είναι έτοιμο για συγκομιδή. Σε μη ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας, αυτή η φάση μπορεί να καθυστερήσει κατά περίπου 1-2 εβδομάδες.

Αυτό ισχύει επίσης εάν καλλιεργηθεί σε εξωτερικούς χώρους σε πιο βόρεια ή νότια γεωγραφικά πλάτη. Οι πιο κρύες ή ασταθείς καιρικές συνθήκες μπορούν να καθυστερήσουν την ανθοφορία, επομένως μπορεί να χρειαστούν περίπου 100 ημέρες πριν να είναι έτοιμη για συγκομιδή σε εξωτερικούς χώρους.

Αναπτύχθηκε αρχικά για εσωτερική καλλιέργεια, αλλά θα αποδώσει καλά και σε εξωτερικούς χώρους, ειδικά σε πιο μέτρια και ζεστά κλίματα. Εάν θέλετε να την καλλιεργήσετε στη Βόρεια Ευρώπη/Βόρεια Αμερική ή στη Νότια Αφρική/Νότια Αμερική, σας προτείνουμε να επιλέξετε μόνο τους καλύτερους 3 καλοκαιρινούς μήνες με τις μεγαλύτερες ημέρες και τις περισσότερες ώρες ηλιοφάνειας ανά ημέρα. Μόνο με αρκετές ώρες καθημερινής ηλιοφάνειας θα αναπτυχθεί το autoflower όπως είναι προορισμένο να είναι σε εξωτερικούς χώρους.

Απόδοση του Auto Lemon Kix autoflower Με τις κατάλληλες συνθήκες και φροντίδα, μπορεί να προσφέρει πολύ υψηλές αποδόσεις και είναι δυνατόν να επιτύχετε 450-500 γρ/τμ σε έναν εσωτερικό χώρο καλλιέργειας.

Οι μεμονωμένες φυτείες μπορούν να αποδώσουν έως και εκατοντάδες γραμμάρια ανά φυτό. Οι σπόροι Auto Lemon Kix μπορούν να καλλιεργηθούν σε όλους τους τύπους συστημάτων και μεθόδων καλλιέργειας, είτε πρόκειται για υδροκαλλιέργεια, χώμα ή ίνα καρύδας. Σε εξωτερικούς χώρους, μπορεί να αποδώσει μεταξύ 50-150 γραμμαρίων ανά φυτό και συνιστούμε να την τοποθετήσετε σε λίγο μεγαλύτερες γλάστρες από το συνηθισμένο. Σε ζεστό κλίμα είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε γλάστρα τουλάχιστον 20-25 λίτρων και σε εύκρατο κλίμα όχι λιγότερο από 15 λίτρα.

Συμβουλές από τους ειδικούς μας: Σας συμβουλεύουμε να την καλλιεργήσετε σε χώμα/κομπόστ με οργανική τροφή για το πιο νόστιμο τελικό αποτέλεσμα. Η οργανική τροφή και το χώμα αναδεικνύουν το καλύτερο από αυτήν και σας προσφέρουν εξαιρετικά φρουτώδη ανθάκια που θα σας καταπλήξουν ξανά και ξανά!

Για τα καλύτερα αποτελέσματα, είναι σημαντικό να περιμένετε μέχρι να είναι αρκετά ώριμη. Προσπαθήστε να μην τη συγκομίζετε πολύ νωρίς, γιατί είναι ακριβώς τις τελευταίες εβδομάδες που η ισχύς και το προφίλ γεύσης της ανεβαίνουν σε ακραία ύψη!

Περισσότερες πληροφορίες για το Auto Lemon Kix Το Auto Lemon Kix είναι ένα εξαιρετικά φρουτώδες και ισχυρό autoflower που δεν έχει προηγούμενο. Τα φυτά προσφέρουν υψηλή απόδοση σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικό προφίλ γεύσης. Ακόμα και οι παραδοσιακοί καλλιεργητές ποικιλιών φωτοπεριόδου θα μείνουν έκπληκτοι από την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα αυτής της ποικιλίας autoflower!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Η Dutch Passion είναι μια από τις παλαιότερες τράπεζες σπόρων κάνναβης στον κόσμο και μια από τις λίγες εναπομείνασες πρωτότυπες εταιρείες σπόρων. Προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ποικιλία από πρωτότυπες κλασικές ποικιλίες κάνναβης καθώς και μερικές από τις καλύτερες νέες ποικιλίες, πολλές από αυτές είναι διαθέσιμες σε κανονικούς καθώς και σε θηλυκούς σπόρους. Ξεκινήσαμε τη δουλειά μας τη δεκαετία του 1970 και ιδρύσαμε επίσημα ως τράπεζα σπόρων το 1987. Η επιτυχία μας έχει οικοδομηθεί σε 3 σημαντικές αρχές. Πρώτον, συλλέγουμε και εκτρέφουμε την καλύτερη γενετική κάνναβη για να επιτρέψουμε στον αυτάρκη καλλιεργητή κάνναβης την ευκαιρία να καλλιεργήσει την καλύτερη ποιότητα κάνναβης για τον εαυτό του. Δεύτερον, συνεχίζουμε να πρωτοστατούμε στην καινοτομία. Επινοήσαμε τους θηλυκοποιημένους σπόρους τη δεκαετία του 1990 και πιο πρόσφατα θέσαμε τα υψηλότερα πρότυπα με τους θηλυκοποιημένους σπόρους αυτόματης άνθησης. Η Dutch Passion δεν φοβήθηκε ποτέ να ανατρέψει τη συμβατική σκέψη για να προσφέρει καλύτερους σπόρους. Τρίτον, προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών. Παραμένουμε στην επιχείρηση για αρκετές δεκαετίες παρέχοντας σπόρους υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας και έχουμε εκατομμύρια ικανοποιημένους πελάτες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με τους σπόρους μας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα διορθώσουμε τα πράγματα. Η συλλογή σπόρων μας δεν ήταν ποτέ πιο δυνατή από σήμερα. Παραμένουμε ο προμηθευτής σπόρων πρώτης επιλογής σε πολλούς καλλιεργητές ψυχαγωγικής και ιατρικής κάνναβης λόγω της εστίασής μας στους ποιοτικούς σπόρους και την ασφαλή αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών μας.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Όλες οι αποστολές γίνονται σε διακριτική συσκευασία (δεν φαίνεται το περιεχόμενο και δεν διαφημίζεται ο αποστολέας).

Χρόνος παράδοσης

  • 1-3 ημέρες εντός Ελλάδας
  • 5-10 ημέρες εντός Ευρώπης

 

Κόστος μεταφορικών

  • 3€ εντός Ελλάδας
  • 17€ εντός Ευρώπης

 

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ

- Όλες οι συναλλαγές γίνονται κάτω από την επωνυμία της εταιρείας μας. Δεν θα εμφανίζεται στις κινήσεις της κάρτας σας ή του PayPal ο Xortareas.gr ή οτιδήποτε σχετικό!

- Όλες οι αποστολές γίνονται σε διακριτική συσκευασία (δεν φαίνεται το περιεχόμενο και δεν διαφημίζεται ο αποστολέας).

RELATED PRODUCTS