Αξεσουάρ καπνιστού

Η Επίλυση των Προβλημάτων με τα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα HHC

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσεως έχουν κερδίσει δημοτικότητα στην αγορά των κανναβινοεΐδων.

Παρόλα αυτά, μερικές φορές οι χρήστες τους μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολίες στο ρούφηγμα, βούλωμα ή μη ατμοποίηση.

Ωστόσο, υπάρχουν αποτελεσματικοί τρόποι για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα και να απολαμβάνετε την εμπειρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Η HHC (Εξαϋδροκανναβινόλη) έχει την ιδιότητα να κρυσταλλώνει σε χαμηλές θερμοκρασίες όπως το μέλι. Αυτό εμποδίζει τη ροή αέρα με αποτέλεσμα να βουλώσει και  να μην ενεργοποιείται το vape σας με την τζουρα.

Η Λύση: Ζεστάνετε το HHC
Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα και να απολαμβάνετε το HHC σας στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  1. Αφήστε το στον ζεστό ήλιο ή σε ένα θερμό μέρος (πχ καλοριφέρ) για 5 με 10 λεπτά
  2. Μετά το ζέσταμα, προσπαθήστε να ρουφήξετε μερικές δυνατές τζούρες από την θύρα φόρτισης του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου. Αυτό θα βοηθήσει στην απελευθέρωση του HHC και στη διασπορά της θερμότητας μέσα στη συσκευή.
  3. Αφήστε την συσκευή σας να κρυώσει και ρουφήξτε κανονικά από το στόμιο

Συνοψίζοντας, το πρόβλημα λύνεται όταν η HHC έρθει σε χαμηλές θερμοκρασίες και μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά με την εκθέση του ηλεκτρονικού τσιγάρου στον ζεστό ήλιο.

Ακόμα και αν αυτό απο μόνο του δεν κάνει κάτι, το ρούφηγμα από τη θύρα φόρτισης η συνέχιση της χρήσης από το στόμιο είναι κάτι που σίγουρα θα βοηθήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *